Deficitul de vitamina B12 poate duce la oboseala cronica

La persoanele în vârstă, afecțiuni intestinale la persoanele care suferă de și vegane, dieta bolnavilor de oboseala, usoara depresie, pe fondul de multe ori un deficit de vitamina B12.

Oboseala, usoara depresie, pe fondul de multe ori un deficit de vitamina B12

Deși există B12-care conțin aditivi alimentari, care, în principiu, înlocuirea poate fi în produsele alimentare de origine animală și vitamine în formă de capsule de vitamina bélrendszeren absorbit, nu are credibile dovezi științifice.

Vitamina B12 este necesară pentru potențial și funcționarea sistemului nervos. În cazul lipsei de oboseala, apatie, ușoară depresie, în cazuri mai grave, cu toate acestea, oboseala cronica, anemia pernicioasa, și chiar ireversibile neurologice (depresie, paranoia, senzație de amorțeală a membrelor) se poate întâmpla. http://tergascon.info/

“Ușoare simptome de deficit de vitamina este foarte generale, de atât de multe ori, nici măcar nu bănuiți că un deficit de vitamina B12. Numai celulele roșii din sânge, forma lor, structura, vulnerabile pentru a atrage analizele de sânge pot arăta că simptomele de vitamina A, lipsa de consecințe-e”, – explică nutritionist

“În practică, am fost cel mai mare printre întâlnit un deficit De vitamina k, care au dintii rele, pentru că eu chiar nu mananc carne, iar la vârste mai mari în asimilarea substanțelor nutritive și utilizarea lor chiar și mai rău”, – adaugă un nutritionist.

În statele UNITE, potrivit unor estimări, mai mult de 50 de populație, iar 15 la sută afectează deficitul de vitamina B12. În pericol la care nivelul scăzut de acid gastric.  Literatura clasică susține că vitamina B12 din carne de porc, carne, stridii, pește, ouă și produse lactate, pentru a apărea.

Persoanele în vârstă, predispuse grupuri sunt considerate a fi de origine animală, produsele alimentare nu la toți consumatorii vegetarieni, și unele afecțiuni intestinale la pacienții.

În grupul de risc sunt cei care, din anumite motive, scăderea producției de acid în stomac, iar stomacul nu produce suficient factorului, numite molecule. Vitamina A, deoarece această moleculă, atunci când el trebuie să știe, intestinul subțire, pentru a fi absorbită. Dacă factorul intrinsec se formează sau diferite boli intestinale este insuficientă din cauza subțire absorbția intestin, ușor de a dezvolta deficit de vitamina.

de organe, carne, stridii, pește, ouă și produse lactate-este o sursă de vitamina

În grupul de risc pentru boala celiaca si bélműtéten átesettek.  Vitamina B12 din plante? Vegetarieni, vitamina B12, de obicei, alge marine și fructe de varza de la încercarea de a intra în organizație.

“Difuzarea în conștiința populară, că Spirulina-kelp este o sursa buna de vitamina B12 pot fi luate în considerare. Spirulina vitaminele B12 și de rudenie conexiuni în aceeași cantitate mare,

dar este doar o mică parte de recuperare pot avea un impact asupra oamenilor, în timp ce Chlorella-algele marine B12 conținut literare de date, în opinia fabrica, este aproape unic. Ca algele pot ajuta într-o măsură mai mare sau fibre (produse comestibile de origine animală, nu conțin),

folosind o dieta vegetariana, expunerea la prevenirea, însă artificială B12 primire nu neapărat de de a pune acest examen medical, asigurați-vă că ați” citit – ungar asociației dieteticienilor august 2010 newsletter.

“La fel ca fierul în caz de vitamina B12, de asemenea, pot exista diferențe între vegetală și animală, a alimentelor de origine poate fi găsită în asimilarea substanțelor nutritive, utilizați. Cercetările științifice în acest domeniu în momentul de față, doamnă.” –

Suplimente alimentare-nu este un panaceu. Același lucru despre supliment alimentar, în special în așa-numitul complex de pastile. “Complexul de tăblițe găsite în anumite vitamine și minerale, pot fi utilizate în cazul în care toate componentele separat într-o pungă de plastic,

pentru a fi ambalate în capsule de interior, și ei în momente diferite au fost. Micro-nutrienți, în general, purtătoare de proteine utilizați astfel de produse sofisticate, cu toate acestea, o mulțime de diferite substanțe nutritive, cu un concurează cu proteine, așa că, de fapt, reciproc, datorită acestui fapt, încercarea de a utiliza”, – spune nutritionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *